Nucli Trio convida Laura Cruells (sessió 18:00h)

MAI
15
18:00

Nucli Trio convida Laura Cruells (sessió 18:00h)

La Nau Espacial (c/dels Casals, 30)

Aquest guitar trio va neixer a mitjans de 2018 amb la intenció de tocar standards buscant el so i la calidesa de les formacions dels 50’s i 60’s. Al cap de poc però, van començar a intercalar composicions originals i a arranjar alguns standards buscant nous oritzons i una sonoritat més moderna. Paralel·lament van començar a ser grup resident a la Jazz Cava de Vic on  mensualment  convidàven un artista diferent oferint un concert únic, sessions on confeccionen amb l’artista convidat un repertori pensat per a la ocasió.

Per aquest concert a la Nau Espacial han convidat a la cantant centellenca Laura Cruells amb qui ens han preparat un repertori fresc i eclèctic per gaudir de una estona de bona música.

Músics:
  • Guillem Plana – guitarra
  • Aleix Forts – contrabaix
  • David Viñolas - bateria  
Artista convidada:
  • Laura Cruells – veu


Organitza: El Triquet

Fent la reserva i anant a l’esdeveniment accepteu el compromís exprés de:
  • Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea...) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
  • No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que ha tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.